2

   Președintele bulgar, Rosen Plevneliev, și-a exprimat regretul că țara sa nu a avut un ambasador la Vatican, de mai mult de un an și jumătate.

   Plevneliev a declarat că speră ca problema va fi rezolvată cât mai curând posibil.

   Marți, președintele bulgar s-a întâlnit cu Papa Francisc, la Roma. El a subliniat că relațiile dintre Bulgaria și Vatican s-au bazat pe încredere reciprocă.

   Plevneliev a menționat că comunitatea catolică din Bulgaria a jucat un rol-cheie in dezvoltarea țării, încă din Evul Mediu.

   Anul trecut, Kiril Maricicov, un avocat de 39 de ani, care vorbește cinci limbi, inclusiv limba italiana, a fost respins de către Vatican, chiar dacă a fost nominalizat de Cabinetul bulgar Boriosov, ca ambasador al țării la Vatican.

   Ziarele bulgaresti și presa italiană au raportat că o întâlnire explicită  homosexuala între un prostituat est-european si un tanar italian, din romanul scris de acesta, finalist la titlul de cea mai buna carte a anului in Bulgaria, intitulat 'Clandestination', i-a supărat pe oficialii Vaticanului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
139
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03594 sec - PID: 32737