37
Comisia de Pictură Bisericească a Patriarhiei Române organizează, în zilele de 15 şi 16 aprilie, examenul de admitere pentru perioada de stagiatură a ucenicilor care şi-au finalizat perioada de practică, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul“ din Bucureşti.

Candidaţii la examenul de admitere pentru perioada de stagiatură vor susţine următoarele probe practice de desen:

– un studiu anatomic al corpului omenesc, tratat in stil bizantin;

– un portret în mărime naturală, tratat în stil bizantin;

– o compoziţie cu subiect religios.

Probele vor fi notate intre 1 la 10, iar doar candidaţii care au obţinut media generală cel puţin 6.00 vor fi admisi.

Candidaţii respinşi sunt primiţi la o nouă examinare numai după o perioadă suplimentară de practică, efectuată până la noul examen, de minimum 90 de zile lucrătoare. Candidatii respinsi trebuie să solicite, cu cel puţin 15 zile înainte, acordul Comisiei de Pictură Bisericească pentru schimbarea pictorului îndrumător în timpul efectuării noii perioade de practică.

Candidatii care au fost respinşi de trei ori pierd dreptul de a se mai înscrie şi participa la examenul de admitere pentru stagiatură, , conform unui material publicat de Patriarhia Romana [http://www.basilica.ro] .

Înscrierea la examen se face în perioada 3-9 aprilie 2013, la Cancelaria Comisiei de Pictură Bisericească din Bulevardul Regina Maria nr. 1, sector 4, Bucureşti.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01411 sec - PID: 31632