3

Targul de tara revine in Muzeul din Dumbrava Sibiului 2013 (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Târgul de ţară revine în Muzeul din Dumbravă începând de duminică, 24 martie 2013. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat LONews, este partener media oficial al evenimentului.

   Complexul Național Muzeal ASTRA invită sibienii la prima ediţie a Târgului de țară din acest an, ce va avea loc duminică, 24 aprilie 2013, în Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, între orele 10:00 – 17:00.

   La standurile producătorilor prezenţi, potenţialii cumpărători vor găsi produse tradiţionale, ecologice, ce păstrează vie tradiţia culinară din zona Sibiului: brânzeturi de oaie şi de capră, carne și preparate din carne, zacuscă, pâine și cozonac, miere și produse ale stupului, țuică, dulciuri și turtă dulce, gemuri, dulcețuri și siropuri.

   Deşi pentru credincioşii ortodocşi postul Paştilor abia a început, pentru catolici, data de 24 aprilie coincide cu Duminica Floriilor.
   Mai ales pentru aceştia din urmă, producătorii din localitatea Târnava Mare, judeţul Sibiu, vor realiza un program de demonstraţii culinare: tocană din carne de ied şi de viţel pregătită la ceaun, şi dar şi alte specialităţi din carne de ied şi capră. De asemenea, vor putea fi servite preparate dulci pe bază de brânză de capră, după rețete specifice Văii Târnavei iar cei interesaţi vor putea afla informaţii despre reţetarul tradiţional al acestei zone.

   Târgul de ţară se va desfăşura începând cu 24 martie, în fiecare duminică, în funcţie de condiţiile meteo, până la sfârşitul lunii octombrie.
 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
45
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.05262 sec - PID: 17338