7

Activităţi socio-educative desfăşurate în cadrul „Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate” al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, în perioada 4 – 18 martie 2013, Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, a organizat meditaţii la limba şi literatura română şi activităţi teoretice şi practice la matematică, limba engleză şi limba franceză.

Beneficiarii implicaţi în aceste activităţi educative, au fost: 2 copii înscrişi în clasa a VIII-a, 3 copii înscrişi în clasele a VI-a şi a VII-a şi 10 copii înscrişi în ciclul primar.

În desfăşurarea activităţilor, profesorii şi animatorii socio-educativi, au folosit metode didactice specifice dar şi metode interactive, astfel că la final, copiii au apreciat activităţile la care au participat ca fiind antrenante, folositoare şi interactive.

Aceste activităţi se vor organiza şi în perioada următoare, iar specialiştii Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate, încurajează familiile aflate în dificultate din Slobozia, să-şi înscrie copiii pentru a beneficia de sprijinul oferit prin intermediul activităţilor socio-educative.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02918 sec - PID: 17240