2

  Marţi, 19 martie 2013, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Socio-Culturale „Matei Basarab”. Aceasta este prima întâlnire de pe acest an, făcând parte dintre întâlnirile anuale în care se prezintă raportul de activitate.

   În cadrul şedinţei, au fost prezentate şi aprobate raportul de activitate pe anul 2012, raportul financiar pe anul 2012, planul de activitate pe anul 2013, şi câteva modificări la Statutul Asociaţiei. Au fost aprobate şi trei cereri de aderare ca membri în cadrul Asociaţiei Socio-Culturale „Matei Basarab”.

   Asociaţia Socio – Culturală „Matei Basarab” a fost înfiinţată în aprilie 2002, ca asociaţie a Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor. Asociaţia este o expresie a lucrării Bisericii Ortodoxe, din aceasta parte de ţară, în domeniile social şi cultural. Principiile de bază ale asociaţiei sunt voluntariatul şi non-profitul.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01623 sec - PID: 10014