21
Miercuri, 20 martie 2013, a avut loc şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu.

S-a aprobat desfăşurarea Examenului de Capacitate Preoţească, care se va susţine în data de 16 aprilie 2013, cu două probe oral şi scris (click aici, pentru amanunte) [http://www.sf-esc.ro/index.php?page=170] .

S-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru preacucernicul părinte Alin Alexandru Badea, paroh al parohiei „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, Protopopiatul Călăraşi, pentru începerea lucrărilor de pictură a icoanelor de la catapeteasmă.

S-au adus la cunoştinţă subiectele discutate în cadrul întâlnirii cu tema „Principiile filantropiei-principii ale incluziunii sociale din perspectiva ortodoxă”, organizată de Patriarhia Română şi Federaţia Filantropia în cadrul Proiectului Forte, în zilele de 14 şi 15 martie 2013, la Bucureşti.

S-a aprobat înfiinţarea „Centrului de Orientare Profesională pentru Persoane aflate în Dificultate”, ca un nou serviciu social acreditat în cadrul Sectorului Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, centru care să funcţioneze ca furnizor de servicii sociale pentru persoanele aflate în dificultate din judeţul Ialomiţa.

Din fondurile destinate acestor situaţii, au fost acordate ajutoare unor preoţi aflaţi în situaţii sociale şi medicale deosebite.

Dand click aici, gasiti si amanunte despre examenul de selecţionare pentru parohiile urbane, care se va susţine în data de 16 aprilie 2013. [http://www.sf-esc.ro/index.php?page=171]
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01265 sec - PID: 15192