3

   Miercuri, 20 martie 2013, a avut loc şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu.

   S-a aprobat desfăşurarea Examenului de Capacitate Preoţească, care se va susţine în data de 16 aprilie 2013, cu două probe oral şi scris (click aici, pentru amanunte).

   S-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru preacucernicul părinte Alin Alexandru Badea, paroh al parohiei „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, Protopopiatul Călăraşi, pentru începerea lucrărilor de pictură a icoanelor de la catapeteasmă.

   S-au adus la cunoştinţă subiectele discutate în cadrul întâlnirii cu tema „Principiile filantropiei-principii ale incluziunii sociale din perspectiva ortodoxă”, organizată de Patriarhia Română şi Federaţia Filantropia în cadrul Proiectului Forte, în zilele de 14 şi 15 martie 2013, la Bucureşti.

   S-a aprobat înfiinţarea „Centrului de Orientare Profesională pentru Persoane aflate în Dificultate”, ca un nou serviciu social acreditat în cadrul Sectorului Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, centru care să funcţioneze ca furnizor de servicii sociale pentru persoanele aflate în dificultate din judeţul Ialomiţa.

   Din fondurile destinate acestor situaţii, au fost acordate ajutoare unor preoţi aflaţi în situaţii sociale şi medicale deosebite.

   Dand click aici, gasiti si amanunte despre examenul de selecţionare pentru parohiile urbane, care se va susţine în data de 16 aprilie 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02915 sec - PID: 32737