23

   "Acest Papă este un bun păstor pentru credincioșii săi", a declarat liderul spiritual al Bisericii Ortodoxe, Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, in ulra intalnirilor din ultimele zile.

   Bartolomeu I a participat la Messa de inaugurare a Pontificatului Papei Francisc, fiind prima data cand s-a intamplat acest lucru, de la Marea Schisma, timp de aproape o mie de ani.

   "Biserica Catolică are nevoie de un păstor", a mai spus el.

   "Papa a demonstrat o apropiere reală fata de oameni. M-am întâlnit cu Papa Francisc, astazi, si am fost foarte impresionat".

   Acesta a mai amintit ca, in cadrul intalnirii private, i-a propus Papei si l-a "invitat sa vina in Patriarhia Ecumenică din Istanbul, cât mai curând posibil", într-o limba italiană perfectă – conform Agentiei ANSA.

    In cadrul acestui articol, puteti urmari un fragment video care suprinde momentul in care Patriarhul Bartolomeu I a prezentat alocutiunea sa cu ocazia inaugurararii noului Papa. Intregul eveniment a putut fi urmarit in direct, in format video, in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.0791 sec - PID: 25474