4

YouTube cu plata vs. YouTube gratis. Taxa pe youtube? (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   You Tube-ul ar putea inceta sa isi mai ofere serviciile importante gratis.

   Conform vice-presedintelui Google, Robert Kinzel, care a tinut un discurs ieri, în Los Angeles, acest lucru ar ajuta sa se adune mai multi bani pentru dezvoltatorii serviciului.

   Surse din cadrul companiei nu exclud faptul ca un abonament lunar va fi fixat, valoarea acestuia fiind cuprinsa intre 1-5 $/luna. Abonamentul este posibil sa apara deja din aceasta vara, conform VoR.

   Sursele au mai spus ca "YouTube, de asemenea, speră ca proprietarii de canale prin cablu-TV sa opteze sa isi mute continutul lor pe YouTube".

   "Un mic grup de producatori de cnale a ajuns la YouTube și i-au cerut să dezvolte aplicatii pentru a crea canale pe care utilizatorii sa le plateasca in momentul accesarii", a declarat Jason Del Rey, de la Ad Age.

   "Se pare că aceste canale vor costa undeva intre 1$ si 5$ pe lună. In plus, YouTube ia în considerare si perceperea de taxe pentru cei ce posteaza materiale video, pentru accesarera arhivelor video și pentru evenimentele live”, a mai precizat acesta. Conform Wall-Street Journal, plata ar fi efectuata anticipat, adica inainte ca materialul video sa fie publicat.

   Bineînțeles, cea mai mare parte a continutului încărcat de utilizatorii YouTube ar rămâne liber, în cazul în care societatea ar face o astfel de modificare, dar initiativa ar putea deschide o nouă sursă de venituri pentru companie si ar fi o invitatie pentru producatorii de calitate pe YouTube. "Grupul inițial de canale va fi unul mic, probabil de aproximativ 25 de unitati, la început", conform Ad Age. "Partenerii vor avea, de asemenea, opțiunea de a include publicitate în canalele cu plată, dar nu este clar ce formă va lua aceasta", informeaza Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
68
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0255 sec - PID: 17240