5

   Preasfințitul Episcop Angaelos, Episcopul General al Bisericii Ortodoxe Copte din Statele Unite ale Americii, a participat ieri la intronizarea noului Arhiepiscop de Canterbury, Justin Welby.

   Ieri, aproximativ 2000 persoane au fost prezente la Catedrala Canterbury (vezi ARHIVA), cu ocazia intronizariilui Justin Welby, cel de-al 105-lea Arhiepiscop de Canterbury. Printre cei care au participat s-au numarat Printul de Wales și Ducesa de Cornwall, Primul-Ministru David Cameron și alți membri ai Parlamentului, reprezentanti ai Bisericilor Romano-Catolice și Ortodoxe și din întreg spectrul Bisericilor si cultelor creștine.

   Preasfințitul Episcop Angaelos, Episcopul General al Bisericii Ortodoxe Copte din Statele Unite ale Americii, a fost prezent, de asemenea, reprezentandu-l pe Sanctitatea Sa Papa Tawadros al II-lea, Papa si Patriarh copt al Alexandriei.

   "In urma intronizarii Arhiepiscopului de Canterbury, ne rugăm ca relațiile bune dintre Bisericile noastre sa continue, alaturi de mărturia noastră comună, aici, în Regatul Unit si pe mai multe fronturi și niveluri”.

   „În acest moment pivot, in care asistam la numirea de noi lideri în Biserica Angliei, in Biserica Romano-Catolică și in propria noastra Biserica Ortodoxă Coptă, ne rugăm sa existe o inimă comună, precum și intenția de părtășie și de unitate”. „Isi gasesc ecou, acum, cuvintele Arhiepiscopului, conform caruia: "există toate motivele unui optimism pentru viitorul credinței creștine în lume și in această țară' – a declarat Preasfințitul Episcop Angaelos, Episcopul General al Bisericii Ortodoxe Copte din Statele Unite ale Americii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
114
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.05 sec - PID: 27131