4

Voyager 1 - nu a parasit inca Sistemul nostru Solar (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Sonda interplanetara "Voyager 1", care a fost lansata in spatiu in urma cu 35 de ani, nu a părăsit încă sistemul nostru solar, desi presa prea dornica sa ocupe locuri de top s-a grabit sa dea aceasta stire, fara a verifica informatiile institutelor implicate direct in aceasta operatiune.

   Informatia de ultima ora ne este oferita, acum, chiar  de oamenii de stiinta din Institutul de Tehnologie din California, care lucrează pentru Agenția Spațială Americană NASA.

   Ei au infirmat concluziile colegilor lor, din alte centre spațiale, care s-au grabit sa anunte ca Voyager 1 este deja prima nava spatiala din istorie care ar fi părăsit sistemul nostru solar.

   Specialiștii sustin ca indicatorul cheie care ar demonstra ca sonda ar părăsi Sistemul Solar ar fi o schimbare a liniilor de câmp magnetic, dar incă acest lucru nu a fost observat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
84
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04688 sec - PID: 16354