3

Muzica ortodoxa si populara langa Chicago (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Lyra, un grup a cappella format din cinci vocalisti profesioniști din Sankt Petersburg, Rusia, va sustine un concert de muzică corală ortodoxa și populară rusă, la ora 19:30, in data de 15 aprilie 2013, in Biserica Luterana Sfanta Treime, 2901 Western Ave, Park Forest (la sud de Chicago), Illinois.

   Prima parte a concertului, cea de muzica religioasa ortodoxa, include lucrări ale unor compozitori celebri si mai putin cunoscuti dar remarcabili, din Rusia secolelor 18, 19 si 20.
   A doua parte a programului va prezenta diverse cântece rusești populare, inclusiv comice, lirice si de dragoste. Concertul dureaza aproximativ o oră, în total.

   Aceasta reprezinta o ocazie unică de a împărtăși patrimoniul muzical rusesc. Cântăreții fac parte din diferite coruri profesioniste și case de operă din Sankt-Petersburg.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04076 sec - PID: 17484