8

   Joi, 21 martie 2013, in cea de-a patra zi a Canonului Sfântului Andrei Criteanul, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a slujit la parohia Cuza Vodă din Slobozia.

   Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corul Seminarului „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

   Preasfinţia Sa le-a vorbit credincioşilor despre contribuţia pe care Sfântul Andrei, Episcopul Cretei, a adus-o în randul slujbelor bisericeşti, prin compunerea acestui imn al pocăinţei, şi a subliniat activitatea marcantă din timpul Sinodul al VI-lea Ecumenic, la care Sfântul Andrei Criteanul a participat.

   De asemenea, Întâistătătorul Eparhiei noastre a pus accent, în predica Sa, pe viaţa sfântului, care trebuie să fie un model de urmat pentru fiecare credincios.

   Canonul Sfântului Andrei Criteanul se citeşte, pe fragmente, în prima săptămână a Postului Mare, în primele patru zile şi, în întregime, in joia celei de-a cincea săptămâni a Postului Sfintelor Paşti.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
98
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06263 sec - PID: 22541