2

Cinematograf pentru parinti, ateliere pentru copii (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Reteaua franceza de cinematografe, MK2, lanseaza din 30 martie o noua formula, într-unul din spatiile sale din Paris, pentru inceput, „permițând părinților sa vizioneze filme, în timp ce copiii lor sunt îngrijiți”, dupa cum a declarat pentru AFP, directorul grupului, Natanael Karmitz.

   "Ne dăm seama că, atunci când apare primul copil, părinții parasesc cinematografele, chiar si multi dintre cinefili", a declarat acesta.

   "Obiectivul nostru – Micul meu MK2 – se adreseaza persoanelor care au copii si vor sa mearga la film”, facand ca acest lucru sa devina simplu, „asigurand si diferite activitati (ateliere) pentru copiii mai inteligenti" în aceeași incintă, spune Nathanael Karmitz, amintind ca "astfel de servicii nu mai exista nicaieri in lumea de astazi".

   Copiii intre 3 si 10 ani vor fi primiti dupa o rezervare prealabila și contra a 25 de euro pentru fiecare copil (pentru un atelier de 4 ore), destinati unei echipe pedagogice.

   Atelierele de lucru sunt organizate si planificate în funcție de vârsta copiilor, de la construcția de marionete, de costume si pana la explicarea numarului de cadre pe secunda ale unui film.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
58
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04142 sec - PID: 17185