17

Cinematograf pentru parinti, ateliere pentru copii

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Reteaua franceza de cinematografe, MK2, lanseaza din 30 martie o noua formula, într-unul din spatiile sale din Paris, pentru inceput, „permițând părinților sa vizioneze filme, în timp ce copiii lor sunt îngrijiți”, dupa cum a declarat pentru AFP, directorul grupului, Natanael Karmitz.

"Ne dăm seama că, atunci când apare primul copil, părinții parasesc cinematografele, chiar si multi dintre cinefili", a declarat acesta.

"Obiectivul nostru – Micul meu MK2 – se adreseaza persoanelor care au copii si vor sa mearga la film”, facand ca acest lucru sa devina simplu, „asigurand si diferite activitati (ateliere) pentru copiii mai inteligenti" în aceeași incintă, spune Nathanael Karmitz, amintind ca "astfel de servicii nu mai exista nicaieri in lumea de astazi".

Copiii intre 3 si 10 ani vor fi primiti dupa o rezervare prealabila și contra a 25 de euro pentru fiecare copil (pentru un atelier de 4 ore), destinati unei echipe pedagogice.

Atelierele de lucru sunt organizate si planificate în funcție de vârsta copiilor, de la construcția de marionete, de costume si pana la explicarea numarului de cadre pe secunda ale unui film.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01202 sec - PID: 4253