18
Alain Prost, cvadruplu campion mondial la Formula 1, și-a prelungit parteneriatul cu Renault, ca reprezentant al marcii, și va juca, de asemenea, un rol important în consilierea Comitetului Executiv al Renault Sport F1, conform unei declaratii a acestuia facuta in ultimele ore, la GP Malaezia.

Prost a pilotat pentru Renault, la începuturile carierei sale in F1, între anii 1981 și 1983, câștigând nouă Grand Prix-uri. Zece ani mai târziu, cu Williams-Renault, el a dominat campionatul (sapte victorii) si a castigat un al 4-lea si ultimul titlu mondial.

"Odată cu extinderea acestui parteneriat, putem continua să beneficiem de experienta sa în acest an. Prezența lui este una cu adevarat benefica, intrucat ne pregătim pentru noi provocări tehnice, cu noile reglementări pentru motoare, din 2014", spune Jean-Michel Jalinier, director Renault Sport F1.

Prost va fi prezent "la mai multe Grand Prix de F1, precum și la evenimentele din afara calendarului, inclusiv la World Series ale Renault si la alte competitii", a declarat Renault Sport F1.

Alain Prost a mai fost, totodata, angajat în calitate de consultant vip pentru Canal Plus, care va retransmite cele trei sezoane de F1. Patru piloți francezi sunt implicati în Formula 1 în acest sezon, conform France Presse.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01475 sec - PID: 23004