2

   Alain Prost, cvadruplu campion mondial la Formula 1, și-a prelungit parteneriatul cu Renault, ca reprezentant al marcii, și va juca, de asemenea, un rol important în consilierea Comitetului Executiv al Renault Sport F1, conform unei declaratii a acestuia facuta in ultimele ore, la GP Malaezia.

   Prost a pilotat pentru Renault, la începuturile carierei sale in F1, între anii 1981 și 1983, câștigând nouă Grand Prix-uri. Zece ani mai târziu, cu Williams-Renault, el a dominat campionatul (sapte victorii) si a castigat un al 4-lea si ultimul titlu mondial.

   "Odată cu extinderea acestui parteneriat, putem continua să beneficiem de experienta sa în acest an. Prezența lui este una cu adevarat benefica, intrucat ne pregătim pentru noi provocări tehnice, cu noile reglementări pentru motoare, din 2014", spune Jean-Michel Jalinier, director Renault Sport F1.

   Prost va fi prezent "la mai multe Grand Prix de F1, precum și la evenimentele din afara calendarului, inclusiv la World Series ale Renault si la alte competitii", a declarat Renault Sport F1.

   Alain Prost a mai fost, totodata, angajat în calitate de consultant vip pentru Canal Plus, care va retransmite cele trei sezoane de F1. Patru piloți francezi sunt implicati în Formula 1 în acest sezon, conform France Presse.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
196
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02672 sec - PID: 7280