3

   Filmele italienesti se vor afla în centrul atenției, la cel de-al XIX-lea Festival Cinematografic Mediteranean din Tetouan, Maroc, unul dintre cele mai importante evenimente din Maghreb.

  Printre proiectii exista o secțiune dedicată "Zilelor cinematografiei italiene în Maroc", care va prezenta o serie de productii italienesti, incluzand 'Le cose belle' (Beautiful Things /Lucruri frumoase), de Agostino Ferrente și Piperno Giovanni, care concurează pentru premiu.
   Filmul "Cesare deve morire” (Cesare must die. Cesare trebuie să moară), al fraților Taviani, va încheia festivalul.

   Secțiunea dedicată filmelor italienesti este un proiect promovat de Festivalul Tetouan, împreună cu Festivalul MedFilm, evenimentul principal italian, anual, dedicat cinematografiei euro-mediteraneene, din Roma.
   Anunțând evenimentul, organizatorii Festivalului MedFilm au declarat că este parte a unui acord cu ministerul culturii marocane și a subliniat rolul-cheie jucat de țara nord-africană pe "piața audiovizualului mediteranean". Festivalul e desfasoara in perioada 23-30 martie 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
84
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02889 sec - PID: 18297