5

Aram I l-a primit pe Primul Ministru al Karabagh (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   In aceste zile, Sanctitatea Sa Aram I, Catolicos de Cilicia, al Bisericii Apostolice Armene, cu sediul in Liban, l-a primit pe Primul Ministru al Karabagh, Arayik Harutyunyan și delegația acestuia, aflat în vizită Liban, pentru a discuta noi parteneriate de afaceri. Primul-ministru l-a informat pe Catolicos despre realizările economice din Karabagh si despre strategiile viitoare.

   Sanctitatea Sa Aram I a organizat, in cinstea oaspetilor, o receptie, la care s-au întâlnit membrii Consiliului Executiv al Catolicosatului, reprezentanții celor trei partide politice armene si alte 200 de persoane din comunitatea de afaceri.

   În discursul său de deschiderre, Catolicosul a informat comunitatea de afaceri locală despre masurile adoptate de presedinte si de primul-ministru Karabakh in consolidarea economiei tarii și i-a încurajat pe participanti sa sustina aceste demersuri in orice mod posibil.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
144
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09957 sec - PID: 22972