2

Angajatii bancilor din Cipru ies in strada (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Mii de ciprioți, angajați ai băncilor din Cipru, au mărșăluit pe străzile Nicosiei in ultimele ore, protestand împotriva planurilor guvernului, de divizare a uneia dintre cele mai mari banci ale tarii. Ei se tem ca reforma va face sa dispara multe locuri de muncă.
   În general, protestele au fost pașnice.

   La un miting, efectat in afara complexului parlamentar, președintele sindicatului angajații băncilor, Loizos Hadzhikostits, a declarat conform Itar-Tass că greva va fi anunțata de îndată ce instituția de credit se va deschide, saptamana viitoare.

   Protestele generale îndreptate împotriva Parlamentului au început, de fapt, inca de vineri, conform Ria Novosti, când a fost adoptat un proiect de lege privind restructurarea băncilor și naționalizarea fondurilor de pensii ale angajaților lor.

   Cel mai recent plan anti-criză, adoptat de Parlamentul cipriot, include, de asemenea, competențe pentru Banca Centrală de a îngheța conturile bancare și de a impune taxe pentru depozitele din bănci. Ciprul trebuie să ridice 6 miliarde de euro, dacă va obtine pachetul de salvare promis de UE, conform radioului Vocea Rusiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
15
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03467 sec - PID: 15749