33

Motor Show Belgrad Serbia 2013 - salon international auto

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Viceprim-ministrul și Ministrul Comerțului și Telecomunicațiilor, Ljajic Rasim, au deschis cel de-al 51-lea Salon Internațional Auto din Belgrad, in aceste zile, conform agentiei Tanjug.

Organizarea din acest an inseamna mult, având în vedere situația dificilă din industria europeană a automobilelor, remarca Ljajic.

Ljajic a declarat, de asemenea, connform agentiei Ansa, că Motor Show este un stimulent pentru industria auto națională, care înregistrează o creștere constantă la exporturi, în ciuda crizei.

După cum s-a exprimat Ministrul, exportul a crescut cu 40% în 2012, comparativ cu 2011, și fiecare a 8-a investiție din Serbia are loc în sectorul automobilelor, care angajeaza mai mult de 19.000 de oameni.

In acest an, Salonul Auto International din Belgrad a adus împreună mai mult de 400 de expozanți, din intreaga lume, cu cele mai renumite companii de automobile.

Belgrad International Motor Show este unul din cele 13 saloane auto ale funcționarilor, care va avea loc în întreaga lume, sub auspiciile Organizației Internaționale a constructorii de autovehicule, și va dura până pe 31 martie.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01189 sec - PID: 3869