5

Motor Show Belgrad Serbia 2013 - salon international auto (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Viceprim-ministrul și Ministrul Comerțului și Telecomunicațiilor, Ljajic Rasim, au deschis cel de-al 51-lea Salon Internațional Auto din Belgrad, in aceste zile, conform agentiei Tanjug.

   Organizarea din acest an inseamna mult, având în vedere situația dificilă din industria europeană a automobilelor, remarca Ljajic.

   Ljajic a declarat, de asemenea, connform agentiei Ansa, că Motor Show este un stimulent pentru industria auto națională, care înregistrează o creștere constantă la exporturi, în ciuda crizei.

   După cum s-a exprimat Ministrul, exportul a crescut cu 40% în 2012, comparativ cu 2011, și fiecare a 8-a investiție din Serbia are loc în sectorul automobilelor, care angajeaza mai mult de 19.000 de oameni.

   In acest an, Salonul Auto International din Belgrad a adus împreună mai mult de 400 de expozanți, din intreaga lume, cu cele mai renumite companii de automobile.

   Belgrad International Motor Show este unul din cele 13 saloane auto ale funcționarilor, care va avea loc în întreaga lume, sub auspiciile Organizației Internaționale a constructorii de autovehicule, și va dura până pe 31 martie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
35
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04508 sec - PID: 20931