2

Xbox - consola de jocuri video - Motorola vs Microsoft (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Grupul informatic american Microsoft a câștigat un proces in aceste zile împotriva echipamentelor de telecomunicații Motorola, filiala a gigantului de Internet Google, care l-a acuzat de incalcarea unor brevete, cu consola de jocuri video Xbox, conform France Presse.

   Judecătorul David Shaw, al Comisiei Internaționale de Comerț din SUA, a concluzionat, într-o hotărâre preliminară, ca nu a avut loc nicio incalcare a brevetelor. Decizia va trebui sa fie confirmata si de către Comisie.

   O victorie a Motorolei ar fi permis instituirea unei interdictii privind vânzarea consolelor Microsoft, in Statele Unite ale Americii, fabricate în străinătate, sau cel puțin ar fi forțat grupul sa încheie un acord de licență cu cealalta parte.

   Cele mai mari grupuri tehnologice s-au angajat, de câțiva ani, "intr-un război al brevetelor", în fața justiției, acuzandu-se reciproc de diverse încălcări, intr-o serie de țări.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01062 sec - PID: 6300