3

   Șeful Bisericii Ortodoxe din Cipru spune că preferă ca națiunea afecatata de datorie sa părăsească zona Euro, intr-o perioada in care Nicosia se străduiește sa evite falimentul.

   "Euro nu poate dura", a declarat Arhiepiscopul Chrysostomos al II-lea, într-un interviu pentru jurnalul grecesc Real News.

   "Nu spun că se va prăbuși mâine, dar cu creierele celor din Bruxelles, este sigur că nu va dura foarte mult, și cel mai bine ar fi sa ne gandim cum să scapam de ea", a mai spus el.

   Observațiile lui Hrisostom vin intr-un moment in care Ciprul se chinuie sa ridice 5,8 miliarde de euro, ca imprumut pentru salvarea tarii de la faliment.

   Potrivit unei surse din Uniunea Europeană, blocul este pregătit sa excluda Ciprul din zona euro, în cazul în care Nicosia nu reușește să ajungă la un acord cu creditorii săi internaționali.

   Hrisostom a oferit, anterior, intreaga avere a Bisericii, Președintelui cipriot Nicos Anastasiades, pentru a scapa tara de la faliment.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
80
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02551 sec - PID: 16480