3

   Ieri, o noua demonstrație a avut loc in Paris, împotriva căsătoriilor între homosexuali, la care s-au adunat 300.000 de participanți, conform unor prime estimari ale conducerii Poliției din Paris.

   "Cifrele finale vor fi lansate la începutul acestei săptămâni, după ce vor fi vizionate toate filmarile realizate la eveniment", a declarat un purtător de cuvânt al conducerii Poliției din Paris, conform France Presse. Organizatorii au anunțat, la randul lor, o participare de "cel putin 1,4 milioane de" demonstranți.

   În timpul demonstrației anterioare, a adversarilor "căsătoriei pentru toți", din data de 13 ianuarie 2013, organizatorii au raportat un milion de participanți, față de cei 340.000 apreciati de poliție.

   Organizatorii au acuzat, atunci, conducerea, ca ar fi micsorat intentionat numarul participantilor existenti.

   Pentru a răspunde acestor acuzații, departamentul de Poliție, care si-a menținut estimarea, i-a invitat pe jurnaliști sa vizioneze videoclipurile intregului eveniment.

   La ultimele recensamanturi, populatia Parisului numara aproximativ  2,1 milioane de locuitori, conform serviciului specializat de presa LONews.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
103
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03661 sec - PID: 17484