20
Ieri, o noua demonstrație a avut loc in Paris, împotriva căsătoriilor între homosexuali, la care s-au adunat 300.000 de participanți, conform unor prime estimari ale conducerii Poliției din Paris.

"Cifrele finale vor fi lansate la începutul acestei săptămâni, după ce vor fi vizionate toate filmarile realizate la eveniment", a declarat un purtător de cuvânt al conducerii Poliției din Paris, conform France Presse. Organizatorii au anunțat, la randul lor, o participare de "cel putin 1,4 milioane de" demonstranți.

În timpul demonstrației anterioare, a adversarilor "căsătoriei pentru toți", din data de 13 ianuarie 2013, organizatorii au raportat un milion de participanți, față de cei 340.000 apreciati de poliție.

Organizatorii au acuzat, atunci, conducerea, ca ar fi micsorat intentionat numarul participantilor existenti.

Pentru a răspunde acestor acuzații, departamentul de Poliție, care si-a menținut estimarea, i-a invitat pe jurnaliști sa vizioneze videoclipurile intregului eveniment.

La ultimele recensamanturi, populatia Parisului numara aproximativ 2,1 milioane de locuitori, conform serviciului specializat de presa LONews.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01019 sec - PID: 4223