3

   Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost felicitat ieri cu prilejul sărbătoririi a 23 de ani de la hirotonia întru arhiereu, eveniment ce a avut loc în Duminica Ortodoxiei în 1990.

   Cu acest prilej, arhimandritul Timotei Aioanei, Exarh cultural al Arhiepiscopiei Bucureştilor şi Mare eclesiarh al Catedralei patriarhale, a prezentat o parte din realizările Preafericirii Sale ca Arhiereu, urându-i mulţi ani rodnici în slujirea de Patriarh al României, conform unui raport al Patriarhiei Romane.

   „Într-adevăr, 23 de ani au trecut repede şi nu ne mai uităm în urmă decât pentru a mulţumi lui Dumnezeu şi celor prin care El a lucrat, ajutându-ne să răspundem chemării Lui.

   Când ne uităm la câte mai sunt de făcut, ceea ce am săvârşit ni se pare puţin, pentru că sunt noi şi multiple nevoi ale Bisericii, astăzi, în toate domeniile de activitate.

   Trebuie, insa, să mulţumim celor prin care Dumnezeu a lucrat la formarea noastră şi la lucrarea noastră, ca sprijin, ca inspiraţie“, a precizat Patriarhul României.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
118
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03658 sec - PID: 18557