3

Orange ramane un actionar important al Dailymotion (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Operatorul de telefonie France Telecom/Orange nu intenționează să se retragă complet de pe platforma video Dailymotion, a declarat directorul Stéphane Richard pentru Le Figaro, in ultimele ore.

   "Vom rămâne un actionar influent al Dailymotion", a declarat Richard, declarandu-se "foarte fericit" de investitiile grupului sau in aceasta platforma.

   Wall Street Journal a declarat miercuri că grupul de internet american Yahoo negociază cu Orange rascumpararea a 75% din Dailymotion.

   "Ceea ce trebuie astazi, este sa ii oferim Dailymotion mijloacele necesare dezvoltarii sale, în special în Statele Unite. Nu este o chestiune de bani, ci de parteneriat industrial", a explicat seful France Telecom.

   Dailymotion este un concurent mic al site-ului YouTube, detinut de gigantul Google. Potrivit comScore, aproximativ 2,5 miliarde de videoclipuri sunt vizualizate pe lună.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
134
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02837 sec - PID: 7057