2

Biserica Rusa il saluta pe noul Arhiepiscop de Canterbury (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Delegația Patriarhiei Moscovei a participat la ședința reprezentanților Bisericilor Ortodoxe locale cu Arhiepiscopul de Canterbury.

   Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, i-a primit pe reprezentanții Bisericilor Ortodoxe locale, care auparticipat la ceremoniile legate de Intronizarea sa (vezi ARHIVA). Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președinte al Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, Arhiepiscopul Elisei Suroj, protopopul Dmitri Sizonenko și A. Ershov, asistent al presedintiei Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, au reprezentat Biserica Ortodoxă Rusă la intalnire.

   Salutându-l pe Arhiepiscopul Justin Welby, Mitropolitul Ilarion i-a prezentat acestuia un mesaj de felicitare din partea Patriarhului Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii.

   În timpul dezbaterii generale, Mitropolitul Ioan de Pergam (Patriarhia de Constantinopol), s-a adresat Arhiepiscopului de Canterbury, în numele reprezentanților Bisericilor Ortodoxe locale. El a subliniat importanța dialogului teologic in imbunatatirea relatiilor dintre Biserici.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
109
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04929 sec - PID: 17489