4

   Biserica Ortodoxa Copta a lansat in ultimele ore un "program on-line de rugaciune", destinat celor aflati departe de tara, dupa cum ne informeaza chiar realizatorii software-ului in cauza.

   Programul ar urma sa fie folosit de orice persoana aflata departe de Patriarhul sau de Episcopul sau ortodox copt, care isi doreste ca acesta sa se roage pentru el.

   De asemenea, conform informatiilor pe care ni le-au dat realizatorili programului, oamenii aflati departe de casa "pot transmite, astfel, acatiste preotului din biserica satului sau natal”.

   Programul permite tranmsiterea rugaciunilor scrise chiar si catre un cont dedicat Sanctității Sale Papa Tawadros, sau episcopilor. Soft-ul va avea inregistrate toate adresele bisericilor din lume. In cazul in care o biserica are mai multi preoti, acesta le va permite utilizatorilor copti sa opteze chiar si pentru un anumit preot.

   In paralel cu anuntul lansarii, realizatorii acestuia fac apel, totodata, la donatori care sa sustina acest program. Si in Romania exista astfle de servicii, puse la dipozitia credinciosilor, de diferite site-uri neoficiale, l-a adresa carora Patriarhia Romana si-a aratat nemultumirea, prin reprezentantul sau oficial, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Pr. Constantin Stoica, acesta raspunzand in cadrul unor emisiuni televizate, la insistentele presei laice. Cu toate acestea, site-urile "ortodoxe" in cauza continua sa-si ofere serviciile, bucurandu-se de comisioanele aferente, ca afacere.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
75
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04398 sec - PID: 17042