9

   Boeing a efectuat luni un zbor-test, cu unul dintre avioanele sale 787 "Dreamliner", primul zbor dupa ce autoritățile americane au autorizat grupul aeronautic sa testeze solutia sa la problemele bateriilor, pe care le-a sesizat la sol, la jumătatea lunii ianuarie 2013 (vezi ARHIVA).

   Aeronava, un avion fabricat pentru LOT Polish Airlines, a decolat la 19:11 GMT de pe aeroportul Paine Field din Everett, statul Washington (nord-vestul Statele Unite ale Americii), revenind la sol la ora 21:20 GMT.

   Echipajul de șase persoane (doi piloți, doi ingineri, un operator de sistem și un analist de zbor) a raportat ca „zborul a decurs conform planului", tinand cont de o declaratie apartinand Boeing, lansata la scurt timp dupa aterizare.

   Grupul a mai delcarat ca va "începe pregătirile pentru demonstratiile de certificare, la sol si in aer, în următoarele zile", urmarind sa dovedească faptul că soluția propusă de grup pentru rezolvarea problemelor la baterii este una eficienta.

   50 de aeronave Boeing, destinate distantelor lungi, deja livrate companiilor aeriene, sunt interzise pentru zborurile comerciale începând cu mijlocul lunii ianuarie, retragerea certificatelor aeronavelor avand loc în urma a două incidente care implicau bateriile acesteia, de tip lithium-ion.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11822 sec - PID: 12707