10

Ajuns la cea de-a IX-a editie, concursul Institutului Custodiei misiunii franciscane a Tarii Sfinte, din Ierusalim, intitulat "Lampa Fermecata”, a strans laolalta mai multi copii, care au sustinut un concert de cântece nepublicate, arabe, pentru cei mici.

Partiturile muzicale, armonizate de Rev. Armando Pierucci, vor fi publicate in cadrul unui repertoriu pentru copii, care urmează să fie distribuit în școlile arabe.

In ultimele zile, spectatorii au umplut Sala Mântuitorului, din Ierusalim, bucurandu-se de frumusetea interpretarii si de cea a costumelor colorate tradiționale palestiniene.

Directorul artistic al concursului „Lampa Fermecata” este Kreitem Maestro Hani, care a interpretat personal lucrari la pian.

Concursul a cuprins cântece, animate cu scene teatrale, interpretate de școlari din Ierusalim. In mod particular, au existat ca tema: mama, jocurile, scoala, natura, siguranța rutieră și pacea.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
104
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08208 sec - PID: 24865