62

Camera LIVE Bucuresti - zapada la sfarsitul lui martie

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Incepand cu orele diminetii, imediat dupa incheierea transmisiunii in direct a slujbei Sfintei Liturghii a Darurilor mai Inainte Sfintite, din Biserica Podeanu Bucuresti, inceputa ca in fiecare zi la ora 6:15, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu suportul Serviciului specializat LiveCamera, a instalat o camera de luat vederi intr-una dintre comunele din preajma Bucurestiului, aflate in zona de nord, in apropierea Sos. Bucuresti-Targoviste.

Camera video transmite LIVE – in direct – momente destul de neobisnuite pentru aceasta perioada a lunii martie, in aceasta noapte Bucurestiul fiind vizitat de nori grei si albi, plini de zapada, stratul depus la aceasta ora ajungand la o grosime de aproximativ 5 cm. Viscolul a reusit sa faca astfel incat grosimea stratului de zapada sa atiinga unele recorduri pentru aceasta data, ajungand pana la 10-15 cm.

In urma cu cateva ore, Inspectoratul Scolar al Capitalei a inchis scolile pentru o zi, preventiv, pentru ca autoritatile sa faca fata valului de frig si de zapada, traficul fiind redus la primele ore ale diminetii.

Salciile sunt deja imbobocite si usor infrunzite, iar caisii aveau bobocii gata sa se deschida… Camera va mai ramane activa pentru urmatoarele ore ale zilei, preluand imagini LIVE din Aria traditionala Lacasuri Ortodoxe.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00966 sec - PID: 14473