4

   Papa Francisc a transmis salutări comunitatii evreiesti din Roma, care isi serbeaza Pastele (Pesah) incepand de ieri seara si pana in ziua de 1 aprilie 2013:

   "Fie ca Cel Atotputernic, care a eliberat poporul Sau din robia Egiptului, să-l indrepte spre Taramul Fagaduintei, continuand să il scape de tot răul și să il însoțească cu binecuvântarea Sa".

   Aceasta i-a transmis, Papa Francisc, într-o telegramă, Rabinului șef al Romei, Riccardo Di Segni.
   Pesah comemorează Fuga din Egipt.

   Asigurandu-l de rugaciunea sa, Papa și-a exprimat "încrederea" în aprofundarea "legaturilor reciproce, de stima si prietenie", în viitor.

   Papa și-a exprimat, de asemenea, recunoștința, pentru prezența rabinului Riccardo Di Segni "și a altor reprezentanți marcanți ai comunității evreiești", la intronizarea sa, pe 19 martie.

   Rabinul din Roma i-a mulțumit Papei în mod oficial, în urmatoarele ore, transmitandu-i cele mai bune urări pentru Paștele Creștin.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
32
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03858 sec - PID: 20985