6

Turismul din Sinai pe calea spre faliment (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   In ultimele șase luni, investitorii din sectorul de turism din South Sinai si-au vândut mobilierul, echipamentele de bucatarie, jeep-urile safari si, in unele cazuri, au fost forțați să renunțe la instalații întregi, în schimbul datoriilor acumulate, ca urmare a lipsei severe de venituri și a scaderii preturilor.
   Totul pare a porni, conform acestora, de la incapacitatea Președintelui egiptean Mohamed Morsi de a guverna o situație care s-a inrautatit drastic.

   Pe drumul spre Taba, zeci de statiuni si tabere zac pustii la aceasta ora.

   Proprietarii de afaceri din Newiba și Dahab, două dintre destinațiile de top ale South Sinai, apreciaza că sectorul turismului a marcat pierderile cele mai mari de cand Președintele Mohamed Morsi a preluat funcția, în luna iunie 2011.
   Conform declaratiilor acestora, veniturile se situeaza in prezent la un sfert fata de cele din trecut.

   Sosirea Fratiei Musulmane la putere a influențat venirea turiștilor și a declanșat o mulțime de ingrijorari, care ar putea fi cu totul false – afirma acestia pentru El Monitor – insa guvernul nu ia nicio masura, astfel incat umbla deja zvonuri ca puterile islamiste, inclusiv guvernul, intentioneaza sa distruga lent turismul de plaja, doar fiindca nu se potriveste ideologiilor acestora. In plus, guvernul se pare ca nu poate monitoriza criza de securitate majora din zona.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
108
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11504 sec - PID: 22673