2

   Uniunea Actorilor Bulgari organizeaza astazi o ceremonie, in cadrul careia va acorda Premiile "Ikar", cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului.
   Ceremonia va avea loc la Teatrul National "Ivan Vazov" din centrul Sofiei, în prezența actorului popular Vladimir Penev.

   Premiile includ: cel mai bun regizor, cel mai bun rol principal masculin și feminin, rol secundar, debut regizoral, actor debutant, papusar, muzician, marketing si management in teatru și altele.

   Ceremonia va fi difuzata în direct de Televiziunea Națională Bulgară, începând cu ora 22.

   Ziua Mondială a Teatrului este o initiativa a Institutului Internațional de Teatru (ITI).
   Acesta este sărbătorită în fiecare an, pe 27 martie, de către Centrele ITI și de comunitatea internațională de teatru.
   Diverse evenimente naționale și internaționale de teatru sunt organizate in toate tarile, pentru a marca această ocazie.
 
  Primul Mesaj International al Zilei Mondiale a Teatrului a fost scris de Jean Cocteau (Franța), în anul 1962. In articoluld efata v-am pus la dispozitie Mesajul din acest an, in limba engleza. Desi majoritatea tarilor au lansat acest mesaj in limba proprie, Romania pare sa fie mai putin impresionata de asemenea aspecte si nu a reusit sa faca acest lucru, cel putin pana la aceasta ora.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01372 sec - PID: 10014