25

   Mitropolia grec-ortodoxa de San Francisco, în cooperare cu Rețeaua Patriarhiei Ecumenice de Ingrijire Pastorală, organizeaza un schimb de experienta de o zi pentru creștinii ortodocși care lucreaza in domeniul asistentei medicale, intitulată "Speranță pentru cei ce ofera ingrijire".

   Acest workshop va avea loc sambata, intre orele 10:00-16:30, la Biserica grec-ortodoxa a Sfintei Cruci, 900 Alameda de las Pulgas, Belmont.
   O slujba a Vecerniei Mari va incheia intalnirea.

   Vor vorbi: Pr. Dr. Stavros Kofinas, Prea Sfințitul Episcop Maxim al Episcopiei Ortodoxe Sârbe de Vest a Americii; Dr. Tania Spirtos, ginecolog.

   Una dintre sarcinile principale ale ingrijitorilor este aceea de a asigura un sentiment de speranță, suferinzilor. Una dintre dificultățile în îngrijire, este aceea de a pastra un sentiment de speranță pentru sine.

   Acesta intalnire este prima de acest fel. Rețeaua Patriarhală speră că astfel de evenimente vor fi organizate de catre alte mitropolii, in viitor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
95
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.1173 sec - PID: 24741