30

Bob Sinclair in Bulgaria - spectacol interzis din motive ecologice (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Agentul de promovare locala a unui spectacol al lui Bob Sinclar in Bulgaria avertizeaza cu deschiderea unui proces, după ce autoritățile din Parcul National Pirin au suspendat un concert live planificat să aibă loc într-o zona protejata.

   Potrivit promotorului – Compania de Schi „Iulen”, care operează în renumita statiune de schi bulgara Bansko – spectacolul din 31 martie nu încalca reglementările de mediu, fiind interzis arbitrar.

   "Concertul este o sursă potențială de poluare sonoră, care ar putea perturba condițiile normale în habitatele locale", a declarat anterior directia Parcului Național Pirin, ca motiv principal al interdicției.

   Potrivit autorităților, organizatorul Iulen nu au reușit să informeze Ministerul Mediului din Bulgaria despre evenimentul planificat, conform reglementărilor in vigoare.

   Protagonistul francez, de renume mondial, DJ Bob Sinclar urma sa concerteze în localitatea Banderisca Poliana, în zona de schi Bansko, în Parcul National Pirin, din sud-vestul Bulgariei.

   În comunicatul său, Iulen susține că autoritățile au cedat "înșelătoriei extremiștilor verzi".
   Compania de Schi Iulen, controlata de controversatul om de afaceri bulgar Tseko Minev, a reprezentat obiectul a numeroase critici ale ecologiștilor, în special pentru ocuparea a aproximativ 60% din suprafața parcului național, folosita pentru operațiunile de schi.

   Parcul National Pirin din Bulgaria, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, adaposteste animale endemice și multe specii de plante, incluzand multe dintre zonele cele mai pitoresti ale Bulgariei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
129
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07976 sec - PID: 26013