21

   Una dintre reclamele publicate recent in India, il prezinta pe Berlusconi, acuzat in Italia de relatii sexuale cu o minora, așezat pe scaunul din față al unui Ford Figo, afisand semnul victoriei, cu un trio feminin legat în portbagaj.

   O alta reclama, din aceeasi serie, prezenta o caricatură a celebritatii Paris Hilton, pe scaunul șoferului, și trei femei asemănătoare surorilor Kardashian legate în portbagaj.

   Reclamele au fost create de persoane fizice, în cadrul JWT India, o unitate de publicitate dintre cele mai mari din lume, WPP Group. Conform Ford India, reclamele nu au trecut prin procesul normal de verificare si revizuire.

   "Regretam profund acest incident și suntem de acord cu agentia noastra partenera că el nu trebuia să se întâmple", a declarat compania, intr-un comunicat, citat de VoR.

   "Aceste postere vin in contradictie cu standardele de profesionalism și de decență ale Ford și ale agentilor nostri parteneri și nu fac parte din niciun proiect dezvoltat de Ford și WPP, nefiind folosite pentru uzul comercial".

   Anunțurile au venit, insa, la doar câteva zile după ce India a aprobat o lege nouă care pedepseste mai dur violurile, în urma violului criminal in grup, indreptat asupra unei studente, din luna decembrie. Atacul a declanșat proteste fără precedent, privind tratamentul femeilor în aceasta țară.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
68
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09318 sec - PID: 22103