4

   Nick D'Aloisio este un adolescent care, la 17 ani, se poate lauda ca făcut avere, vanzand o aplicatie pentru Yahoo.

   Gigantul de Internet Yahoo a anunțat achiziționarea aplicatiei „Summly”, o aplicatie dezvoltată pentru a facilita citirea informațiilor de presă pe telefoanele mobile.

   Contractul nu a fost dezvăluit, dar presa britanică vehiculeaza deja suma de 20 de milioane de lire sterline (23,6 milioane de euro), ceea ce ar face din tanarul licean unul dintre cei mai tineri intreprinzatori milionari.

   Lucrul la aplicatie a inceput atunci cand tanarul avea varsta de 15 ani. Primii pași în noile tehnologii, ai lui Nick D'Aloisio, au fost facuti la varsta de 9-10 ani, odata cu achizitionarea primului sau laptop.

   La vârsta de 12 ani, a lansat prima aplicatie iPhone: "Finger Mill", urmata de SongStumblr si Facemood. În 2011, el s-a facut remarcat prin lansarea Trimit, precursor al lui Summly, care reduce articolele lungi sub forma rezumatelor, de mărimea unui tweet.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
104
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03017 sec - PID: 18310