4

   Un minivan, care transporta copii, s-a răsturnat in aceasta dimineata in Bulgaria, pe drumul care leagă satul de nord-est al Bulgariei, Sevar, cu orașul Kubrat.

   Conform rapoartelor poliției Razgrad, citate de BTV, incidentul a avut loc pe un tronson de drum cu gheață, în apropiere de ieșirea din satul Sevar.

   Minivanul, condus de un bărbat in varsta de 32 de ani, transporta șase copii și un profesor. Pasagerii si soferul au scapat fara leziuni grave, dupa ce vehiculul s-a rostogolit în șanț.
   Trei dintre copii au fost duși la spital, în timp ce ceilalti trei au fost condusi la casele lor, de către profesorul cu care calatoreau.

   Copiii care au suferit leziuni în urma accidentului au fost supusi controalelor medicale și au fost lasati sa se intoarca acasa. Potrivit rapoartelor initiale, copiii se indreptau catre școala din orașul Kubrat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
74
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03036 sec - PID: 16467