3

   Producatorul francez de anvelope, Michelin, a prezentat în Sofia, capitala Bulgariei, noua sa linie de anvelope de camion, numita X Line Energy, conceputa special pentru transportul greu.
   Noua linie de anvelope de camion reduce semnificativ consumul de combustibil, comparativ cu modelul precedent, Energy Saver Green.

   Produsul companiei este conceput pentru camioanele care efectueaza curse pe distante lungi, la o viteză constantă, pe autostrada, X Line Energy asigurand un consum de combustibil redus, datorită calităților reduse la frecare.

   Anvelopele noi Michelin vin ca răspuns la criza economică din Europa, care afectează si companiile de logistică.
   Cheltuielile cu combustibilul, ale companiilor de transport, au crescut de la 28% la 40% pe perioada 2008-2012, ca urmare a prabusirii economice, conform datelor furnizate de Comisia Europeană.
   Companiile cheltuiesc în jur de 3% pe pneuri.

   Cheltuielile cu carburantul pot scadea cu 700 de euro pe an pentru un camion, a declarat compania Michelin. Cu toate acestea, noua tehnologie, conform oficialilor Michelin, nu compromite nivelul de frecare.
   X Line Energy asigura o suprafata de contact mai mare cu 7% decât modelul precedent de anvelope, asa incat asigura o stabilitate buna in toate anotimpurile.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
73
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03453 sec - PID: 17042