4

   O delegație din cadrul Academiei Naționale de Științe a Armeniei a efectuat astăzi o vizită in Patriarhia Română. Delegația oficială a fost primită de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcopul-vicar patriarhal, conform informatiilor emise de biroul de presa al Patriarhiei Romane.

   În cadrul întâlnirii, Președintele Academiei Armene, academicianul Radik Martirosyan, a precizat faptul că va transmite impresiile acestei vizite Sfântului Sinod al Bisericii Armene, scopul vizitei fiind de fapt semnarea unui contract de colaborare între Academia României și cea a a Armeniei.

   Cele doua Academii urmeaza să dezvolte proiecte științifice în domeniul științelor umane.

   "Nu ne puteam afla în București, fără sa facem o vizită oficială și de prietenie Patriarhiei Române, prezentandu-i omagiile noastre și respectul”, a marturisit academicianul, conform unui raport de ultima ora al Patriarhiei Romane.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
137
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08683 sec - PID: 26077