6

   Mercedes-ul va furniza pentru sezonul din 2014 un grup moto-propulsor (foto Force India) echipei anglo-indiene de Formula 1, Force India, în cadrul unui acord pe termen lung semnat intre cei doi parteneri, conform unui comunicat al constructorului german, de ultima ora.

   Acest acord prevede ca Mercedes sa furnizeze un motor, sistemul de transmisie și toate sistemele auxiliare asociate, în conformitate cu noile reglementări care vor fi în vigoare anul viitor, conform anuntului, citat de France Presse.

   Mercedes-Benz furnizeaza motoare, incepand din 2009, pentru echipa de Formula 1, cu sediul în Silverstone. Aceste legături istorice și creșterea Force India au consolidat parteneriatul existent, ajungand sa fie furnizate si cutii de viteze și sisteme hidraulice, concluzioneaza declaratia.

   Force India este o echipă de Formula 1, care concurează din anul 2008 în Campionatul Mondial de Formula 1. Echipa a fost formată în urma achiziției de către un consorțiu condus de Vijay Mallya, a echipei de Formula 1 Spyker F1. Cu toate acestea, originile echipei se află în fosta echipă Jordan Grand Prix, fondată în 1991.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
40
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03631 sec - PID: 20985