25
Mercedes-ul va furniza pentru sezonul din 2014 un grup moto-propulsor (foto Force India) echipei anglo-indiene de Formula 1, Force India, în cadrul unui acord pe termen lung semnat intre cei doi parteneri, conform unui comunicat al constructorului german, de ultima ora.

Acest acord prevede ca Mercedes sa furnizeze un motor, sistemul de transmisie și toate sistemele auxiliare asociate, în conformitate cu noile reglementări care vor fi în vigoare anul viitor, conform anuntului, citat de France Presse.

Mercedes-Benz furnizeaza motoare, incepand din 2009, pentru echipa de Formula 1, cu sediul în Silverstone. Aceste legături istorice și creșterea Force India au consolidat parteneriatul existent, ajungand sa fie furnizate si cutii de viteze și sisteme hidraulice, concluzioneaza declaratia.

Force India este o echipă de Formula 1, care concurează din anul 2008 în Campionatul Mondial de Formula 1. Echipa a fost formată în urma achiziției de către un consorțiu condus de Vijay Mallya, a echipei de Formula 1 Spyker F1. Cu toate acestea, originile echipei se află în fosta echipă Jordan Grand Prix, fondată în 1991.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01038 sec - PID: 3874