28

Michelin paraseste Grecia, pentru Bucuresti, dupa 60 de ani

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
La o zi după anunțul AGET despre închiderea fabricii sale de ciment din Halkida, jurnalul Ethnos informeaza intr-un articol ca că societatea de anvelope Michelin nu ar mai ramane in Grecia, ci intr-un centru administrativ nou din București.

Compania franceza, lider în domeniul cauciucului, a avut o prezență de 60 ani în Grecia, cu o ramură destinata exporturilor.

In data de 1 ianuarie 2014, compania franceza isi va inchide sucursala sa din Grecia, compania trecand la o restructurare a companiilor sale afiliate.

Anunțul a fost făcut de Managerul general al Michelin, Jean David, într-o scrisoare trimisă dealerilor autorizați.

Michelin a avut o prezență comercială în Grecia inca din anul 1950, ca o companie care realizeaza anvelope penru export, cu sucursală in Atena. În 1969, a fost infiintata oficial Compania Michelin din Grecia.

În anul 1978, societatea a primit forma sa actuală legală, ca organism al Companiei Michelin care comercializeaza in Grecia anvelope pentru autoturisme, camioane, motociclete, vehicule agricole și industriale.

Pneurile companiei sunt disponibile prin intermediul rețelei de sute de magazine, in Grecia. Michelin numara 113.400 angajati in intreaga lume.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01082 sec - PID: 9498