27
Giulgiul lui Hristos, din Torino, panza considerata a fi giulgiul in care a fost înmormântat Hristos, se gaseste de acum si pe mobil. O noua aplicatie este disponibila pentru Apple iPad, intitulata Giulgiul 2.0, Shroud 2.0, aceasta permitandu-le utilizatorilor să vadă Giulgiul la inalta definite, și sa obținera informații cu privire la diferite aspecte ale acestuia, dupa cum informeaza serviciul specializat NetCreator, producator de software si site-uri web si e-commerce de top (click aici) [http://www.netcreator.ro] .

Aplicatia Shroud 2.0, care a fost proiectata și produsa de compania Haltadefinizione, a fost creata în colaborare cu Arhiepiscopia din Torino, Comisia locala a Sfântului Giulgiu și Muzeul Sfântului Giulgiu. Noua aplicație este privită ca instrument de evanghelizare, coincizand cu Anul Credinței, pentru catolici.

Giulgiul 2.0 Shroud 2.0, le permite utilizatorilor să exploreze detaliile Giulgiului din Torino, accesand fotografii de înaltă definiție, care poate mări unele zone aproape invizibile cu ochiul liber, mai informeaza serviciul specializat NetCreator, producator de software si site-uri web de top (click aici) [http://www.netcreator.ro] , citand informatiile puse la dispozitie de realizatorii software-ului.

Potrivit unui comunicat al Comisiei, fotografiile de înaltă definiție ale Giulgiului au fost realizate de Haltadefinizione, în 2008. Aceeași tehnologie a fost utilizată pentru fotografierea capodoperei lui Leonardo Da Vinci, "Cina cea de Taină". Procesul de digitalizare recompune 1649 de instantanee, într-o singură imagine a Giulgiului lui Hristos, cu 12 miliarde de pixeli (puncte).

Aplicatia, care va fi disponibila in curand pe sistemul de operare Android, va oferi oamenilor posibilitatea vizualizarii unei expuneri "digitale a Giulgiului, pe iPad-uri. Aplicația oferă, pentru prima dată în istoria Giulgiului, imaginea cea mai detaliată care a existat vreodata și care este pusa la dispoziția publicului larg”.

(Giulgiul) Shroud 2.0 va fi disponibil pentru download pe Apple App Store, incepand de astazi, 29 martie 2013. Pentru Download aplicatie Shroud 2.0 dati click AICI! [http://store.apple.com/us/search?find=shroud+2.0]
Trimite
Powered by InterChat

π 0.02371 sec - PID: 18607