-1
4

   Giulgiul lui Hristos, din Torino, panza considerata a fi giulgiul in care a fost înmormântat Hristos, se gaseste de acum si pe mobil. O noua aplicatie este disponibila pentru Apple iPad, intitulata Giulgiul 2.0, Shroud 2.0, aceasta permitandu-le utilizatorilor să vadă Giulgiul la inalta definite, și sa obținera informații cu privire la diferite aspecte ale acestuia, dupa cum informeaza serviciul specializat NetCreator, producator de software si site-uri web si e-commerce de top (click aici).

   Aplicatia Shroud 2.0, care a fost proiectata și produsa de compania Haltadefinizione, a fost creata în colaborare cu Arhiepiscopia din Torino, Comisia locala a Sfântului Giulgiu și Muzeul Sfântului Giulgiu. Noua aplicație este privită ca instrument de evanghelizare, coincizand cu Anul Credinței, pentru catolici.

   Giulgiul 2.0 Shroud 2.0, le permite utilizatorilor să exploreze detaliile Giulgiului din Torino, accesand fotografii de înaltă definiție, care poate mări unele zone aproape invizibile cu ochiul liber, mai informeaza serviciul specializat NetCreator, producator de software si site-uri web de top (click aici), citand informatiile puse la dispozitie de realizatorii software-ului.

   Potrivit unui comunicat al Comisiei, fotografiile de înaltă definiție ale Giulgiului au fost realizate de Haltadefinizione, în 2008. Aceeași tehnologie a fost utilizată pentru fotografierea capodoperei lui Leonardo Da Vinci, "Cina cea de Taină". Procesul de digitalizare recompune 1649 de instantanee, într-o singură imagine a Giulgiului lui Hristos, cu 12 miliarde de pixeli (puncte).

   Aplicatia, care va fi disponibila in curand pe sistemul de operare Android, va oferi oamenilor posibilitatea vizualizarii unei expuneri "digitale a Giulgiului, pe iPad-uri. Aplicația oferă, pentru prima dată în istoria Giulgiului, imaginea cea mai detaliată care a existat vreodata și care este pusa la dispoziția publicului larg”.

   (Giulgiul) Shroud 2.0 va fi disponibil pentru download pe Apple App Store, incepand de astazi, 29 martie 2013. Pentru Download aplicatie Shroud 2.0 dati click AICI!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0332 sec - PID: 17897