2

Rusia si Mexic - intalnire intre Patriarh si noul Ambasador (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii s-a întâlnit cu Rubén Alberto Beltrán Guerrero, ambasadorul nou-numit Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite Mexicane în Federația Rusă. Intalnirea a avut loc in Reședința Patriarhală și Sinodală, din Mănăstirea Sf. Daniel.

   Patriarhul a amintit istoria relațiilor dintre Rusia și Mexic, multi dintre cetatenii rusi plecand în exil în Mexic, din Rusia, după revoluția din 1917.

   Sanctitatea Sa a continuat aratand că mulți turiști ruși viziteaza Mexicul, relațiile economice dintre cele două țări intensificandu-se, iar prezența Bisericii Ortodoxe Ruse din Mexic extinzandu-se.
   El a mai menționat vizita sa în Mexic, din 1998, pentru binecuvântarea unei biserici ruse, în orașul Nepantla.

   Ambasadorul Beltrán a mulțumit Sanctității Sale pentru întâlnire, apreciind ca pe un mare privilegiu faptul ca a fost primit intr-un astfel de moment important pentru Biserica Ortodoxă Rusă – Postul Mare, când sunt oficiate slujbe dese.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
36
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03191 sec - PID: 16592