7

Emir Kusturica: film despre traficul de organe umane in Kosovo (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Celebrul regizor de film sarb, Emir Kusturica, intenționează să realizeze un film despre traficul de organe umane în Kosovo, conform unei emisiuni a radioului Vocea Rusiei.
   Potrivit informațiilor Vocea Rusiei, acesta a facut declaratia în cadrul unei prelegeri tinute la Universitatea din orașul sârbesc Niș.

   Așa dupa cum remarca maestrul, „transplantologia la negru” în provincia Kosovo a fost „adevărul cel mai terifiant”, care a fost ascuns ani de zile. Kusturica a mai spus că el va face filmul în Rusia, pentru că nu îi va fi permis acest lucru în Kosovo.
   „Nici chiar Șeful Cancelariei Guvernul Serbiei pentru Kosovo nu poate ajunge pe teritoriul Kosovo”, conform lui Kusturica.

   Regizorul de film a mai spus că, desi exista multe filme despre Serbia și sârbi, ele au un caracter foarte superficial și chiar propagandistic. Adesea, acest lucru se datorează faptului că investitorii străini acorda fonduri doar pentru filmele care prezinta Serbia într-o lumină negativă. Este imposibil sa tragi un film bun, pe baza unor informații false, a subliniat directorul.

   Emir Kusturica este laureat al celor mai mari festivaluri de film din Europa, inclusiv Cannes. El a realizat filme precum "Underground", "Pisica neagră, pisica albă" și "Viața este un miracol”, mai informeaza Voocea Rusiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02672 sec - PID: 17897