18

Hrisostom II: Ciprul a ajuns ca in timpul invaziei turce!

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
In legatura cu predictiile analiștilor economici, conform carora termenii duri impusi Ciprului, pentru acordarea a 10 miliarde de euro, in programul de salvare a tarii, vor arunca țara într-o recesiune de lungă durata, Arhiepiscopul Hrisostom a declarat că prevede vremuri grele pentru ciprioți.

El a caracterizat ceea ce s-a întâmplat, inclusiv confiscarea de catre guvern a depozitelor bancare de peste 100.000 de euro, care va costa Biserica 100 milioane de euro, ca fiind similar cu dificultățile întâmpinate in cazul invaziei turce din 1974.

"Atunci oamenii, cei 180.000 de refugiati, au fugit aproape goi, nelunadu-si cu ei nici hainele, nici pantofii. Chiar si aceia care isi pusesera ceva bani deoparte, ascunsi undeva prin casele lor, au plecat renuntand la ei si la toate”, a declarat acesta pentru televiziunea de stat.

El a adaugat: "I-am ajutat pe toți refugiații și au ieșit din mizeria lor. Desigur, pe atunci a existat o reducere de 50% pentru toate salariile”. Acum, cred că se va ajunge tot la asta, „fie ca ne place sau nu”, a mai declarat Arhiepiscopul.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01313 sec - PID: 9407