2

Hrisostom II: Ciprul a ajuns ca in timpul invaziei turce! (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   In legatura cu predictiile analiștilor economici, conform carora termenii duri impusi Ciprului, pentru acordarea a 10 miliarde de euro, in programul de salvare a tarii, vor arunca țara într-o recesiune de lungă durata, Arhiepiscopul Hrisostom a declarat că prevede vremuri grele pentru ciprioți.

   El a caracterizat ceea ce s-a întâmplat, inclusiv confiscarea de catre guvern a depozitelor bancare de peste 100.000 de euro, care va costa Biserica 100 milioane de euro, ca fiind similar cu dificultățile întâmpinate in cazul invaziei turce din 1974.

   "Atunci oamenii, cei 180.000 de refugiati, au fugit aproape goi, nelunadu-si cu ei nici hainele, nici pantofii. Chiar si aceia care isi pusesera ceva bani deoparte, ascunsi undeva prin casele lor, au plecat renuntand la ei si la toate”, a declarat acesta pentru televiziunea de stat.
   El a adaugat: "I-am ajutat pe toți refugiații și au ieșit din mizeria lor. Desigur, pe atunci a existat o reducere de 50% pentru toate salariile”. Acum, cred că se va ajunge tot la asta, „fie ca ne place sau nu”, a mai declarat Arhiepiscopul.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01444 sec - PID: 3735