2

Patriarhul Rusiei, prezent la receptia Amabasadei Greciei in tara (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a participat la o recepție oferită de Michael Spinellis, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Elene in Federația Rusă, cu ocazia Duminicii Ortodoxiei, sărbătorită în prima duminică din Postul Mare.

   Recepția a avut loc la Hotel Metropol.

   Patriarhul Kirill a mulțumit ambasadorului, pentru oportunitatea de a se întâlni cu reprezentanți ai diasporei grecești și ai statul rus și cu liderii publici, cu ocazia sărbătorii.

   Ambasadorul Spinellis a remarcat că tradiția veche de 20 de ani, de marcare a acestei sarbatori, a devenit un eveniment istoric, simbolizând unitatea și înțelegerea reciprocă, care au fost întotdeauna trasaturi caracteristice ale națiunilor noastre ortodoxe și ale Europei creștine.

   Patriarhul Kirill s-a adresat celor de fata, avertizand că "lumea ortodoxă trece prin momente dificile. Biserica Ortodoxă a atras în repetate rânduri atenția opiniei publice mondiale asupra dimensiunii morale a crizei actuale și le-a cerut oamenilor să se sprijine reciproc, sa fie solidari in actiunile care vizează afirmarea idealurilor creștine în societate”.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
238
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02102 sec - PID: 7354