3

Episcopii europeni catolici, alaturi de Cipru (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Episcopii catolici din Europa și-au exprimat "îngrijorarea" pentru insula Cipru, lovita puternic de criza economică: acestia asigurand-o de ruguciunile lor pentru tara, astfel incat "dificultățile economice actuale" și suferința sa fie „usurate”.

   Președintele Comisiei Conferințelor Episcopale din Comunitatea Europeană (COMECE), Cardinalul Reinhard Marx, a transmis un mesaj de susținere Arhiepiscopului Youssef Soueif, arhiepiscopul maronitilor din Cipru.
   "Gândurile noastre se îndreaptă în special spre Cipru, la voi si și la oamenii vostri, din cauza suferinței mari, cauzate de evoluțiile recente asupra poporului cipriot, ca întreg, și mai ales pentru cei care sunt cei mai vulnerabili membri ai societatii voastre", sustine mesajul.

   Cardinalul aminteste „grija tuturor episcopilor colegi, fata de poporul” cipriot, „în aceste circumstanțe speciale ale istoriei țării”: "Ciprul și oamenii săi sunt într-adevăr în rugăciunile noastre, în timpul acestei Săptămâni Mari și de Paști".

   "Ne rugăm ca toți cetățenii ciprioți sa se bucure de o societate caracterizată de armonie și de justiție pentru toți", a adaugat acesta.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
116
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04006 sec - PID: 18557