2

Camere de rugaciune pentru ofiterii de Politie din Cecenia (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Sfintirea unor camere speciale destinate rugaciunii a avut loc în satul Alkhan-Kala, din Republica Cecenia.
   Camerele de rugăciune sunt destinate, în special, ofițerilor de poliție din Orenburg, care sunt în misiune în Caucazul de Nord. Acum, fiecare lucrător al Ministerului Afacerilor Interne, care este departe de casa lui, va avea posibilitatea de a se ruga sau doar să rămână pentru o perioadă scurtă de timp singur cu gândurile sale.

   Camerele de rugaciune sunt organizate în cadrul unei mici structuri speciale, portabile. Una dintre ele este destinata reprezentanților confesiunii ortodoxă, și o alta, musulmanilor.

   În cameră destinata ortodocsilor, se afla multe icoane, lumânări și carti de literatură ortodoxă, în timp ce camera musulmanilor cuprinde toate lucrurile necesare rugaciunii musulmane namaz.

   Șeful Departamentului cooperarii cu Fortele Armate, cu Institutiile de aplicare a legii și ale Ministerului Situatiilor de Urgență, al Eparhiei de Orsk, Arhiepiscopului Dmitri Solonin, a binecuvantat camera de rugăciune ortodoxă.

   Liderii Ministerului Afacerilor Interne au cooperat de mult cu eparhia Bisericii Ortodoxe Ruse și cu Consiliul religios al musulmanilor.

   O biserica inchinata Arhanghelului Mihail este in prezent în curs de ridicare chiar în grădina publica a Politiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01109 sec - PID: 3928