14

   18 episcopi ortodocși din Germania si-au dat acordul pentru o noua traducere a textului Sfintei Liturghii. Cei 18 episcopi, vorbitori de limbă germană, au aprobat versiunea noua a Liturghiei Ortodoxe in limba proprie, in ultimele ore, in Dortmund.

   Creștinii ortodocși din Germania pot celebra, de acum, Sfanta Liturghie si în limba germană.
   B iserica Ortodoxă din Germania a adoptat, in cadrul Adunarii sale generale de primăvară, a Episcopilor, la Dortmund, o versiune de text in limba germana, corespunzătoare "Sfintei Liturghii".

   Textul, completat timp de mai mulți ani, înlocuiește astazi o varianta aprobata din 2009 pentru o perioadă de probă, ca versiune preliminară.

   Biserica Ortodoxă din Germania detine 18 episcopi eparhiali și auxiliari. Aceasta reprezintă aproximativ 1,5 milioane de creștini ortodocși, din medii si nationalitati diferite.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
60
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02611 sec - PID: 18290