2

   Bisericile ortodoxe din Elbasan, Albania, prin parohiile Sfantul Nicolae și Sfantul Atanasie, au participat la un târg de trei zile, organizat de Primaria Municipiului Elbasan.
   Scopul acestui târg a fost acela de a prezenta și de a afișa activitățile sociale, educaționale și culturale ale organizațiilor din Elbasan.

   Initiativa apartine Pr. Heliodor Demiri și lui Armand Oga, evenimentul reprezentand o ocazie si pentru prezentarea publicațiilor celor doua biserici, a artizanatului religios și a unei expoziții de fotografie legata de activitățile sociale diverse, din domeniul: scolilor primare, liceelor și universităților, contribuțiilor publice, asistenței medicale, centrelor de zi (grădinițelor), caselor de copii, educației creștine, taberelor, construirii și restaurarii unor biserici.

   Standul Bisericii Ortodoxe a fost vizitat de mai mulți participanți la târg. S-au cumparat multe fotografii care ofereau informații despre activitățile Bisericii, precum și despre cele două parohii din Elbasan, despre care unii vizitatori nu auzisera pana in prezent.

   Vizitatorii si-au exprimat recunoștința lor pentru această initiativa de prezentare.
   Standul Bisericii Ortodoxe a fost, de asemenea, vizitat de vice-ministrul Economiei, Edmond Haxhinasto, de primarul Elbasan și, de asemenea, de către alti deputați.
   Studenții din Elbasan, care studiaza la Academia Teologică Ortodoxă, și tinerii din oraș au ajutat foarte mult la reprezentarea bisericilor la acest târg.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01464 sec - PID: 3735