3

   Pr. Dr. John Behr, decanul Seminarului ortodox Sfantul Vladimir din New York, SUA, și cancelarul/director Pr. Dr. Chad Hatfield, au primit un oaspete de seama in persoana Preasfințitului Episcop Suriel al Episcopiei Ortodoxe Copte a Melbourne-ului si Regiunilor Afiliate.

   În cadrul unei întâlniri productive, cei trei au explorat o posibilă colaborare între instituțiile respective, din ambele emisfere.
   "Am purtat discuții excelente, despre cooperarea cu școala teologică din Australia, cu Colegiul Teologic Ortodox Copt Sfântul Atanasie, din Donvale, Victoria", a explicat Pr. John.

   "Am discutat, de asemenea, despre viziunea noastră globală pentru lucrul impreuna cu Biserica Ortodoxa Coptă, ajutand la continuarea obiectivelor în educația teologică".

   Conform informatiilor transmise de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conducerea Facultăţii de Teologie Justinian Patriarhul din Bucuresti a semnat, de asemenea, in data de 25 februarie 2013, un parteneriat de colaborare cu Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Vladimir din New York. Anterior, un acord intre Seminarul din New York și Universitatea din Belgrad, a fost supus unor negocieri, insitituindu-se in cadrul seminarului Casa Sarba.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
206
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02637 sec - PID: 682