18
Pr. Dr. John Behr, decanul Seminarului ortodox Sfantul Vladimir din New York, SUA, și cancelarul/director Pr. Dr. Chad Hatfield, au primit un oaspete de seama in persoana Preasfințitului Episcop Suriel al Episcopiei Ortodoxe Copte a Melbourne-ului si Regiunilor Afiliate.

În cadrul unei întâlniri productive, cei trei au explorat o posibilă colaborare între instituțiile respective, din ambele emisfere.

"Am purtat discuții excelente, despre cooperarea cu școala teologică din Australia, cu Colegiul Teologic Ortodox Copt Sfântul Atanasie, din Donvale, Victoria", a explicat Pr. John.

"Am discutat, de asemenea, despre viziunea noastră globală pentru lucrul impreuna cu Biserica Ortodoxa Coptă, ajutand la continuarea obiectivelor în educația teologică".

Conform informatiilor transmise de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conducerea Facultăţii de Teologie Justinian Patriarhul din Bucuresti a semnat, de asemenea, in data de 25 februarie 2013, un parteneriat de colaborare cu Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Vladimir din New York. Anterior, un acord intre Seminarul din New York și Universitatea din Belgrad, a fost supus unor negocieri, insitituindu-se in cadrul seminarului Casa Sarba.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00913 sec - PID: 14942